En flygande start mot nya leads

Sälj­assistenten som aldrig tröttnar

LeadPilot hjälper till att hitta och kontakta nya leads helt automatiskt. Ge säljteamet tid att fokusera på värdeskapande relationer istället för att boka möten eller ringa kalla samtal i onödan.

overview_sv

Hitta rätt leads direkt

Kopiera drömkunden

Du vet förmodligen precis hur era bästa kunder ser ut. De har till exempel en viss storlek och ligger i en särskilt region, agerar i en nischad bransch eller har funnits ett antal år. Alla dessa kriterier går att ställa in i LeadPilot för att hitta och kontakta fler företag som liknar dem. Plattformens unika urvalsmöjligheter och nära 900.000 bolag i registret gör att du kan kontakta nya leads med laserlik precision. I databasen finns alla Sveriges och Finlands företag tillgängliga med kontaktuppgifter och bolagsdata.

Steg 1

Specificera målgrupp

Välj bland ett stort urval av kriterier såsom omsättning, företagsålder, geografisk region, antal anställda och SNI-kod (bransch). Med LeadPilot Premium går det även att söka på tekniska faktorer såsom vilket CMS eller Marketing Automation-system företag i målgruppen använder.

Steg 2

Utforma mail

Skriv ett första utkast och låt vår AI-guide hjälpa dig med det perfekta outreach-mailet. Smarta merge-taggar gör det möjligt att ge ett personligt intryck. Även A/B-testning finns tillgängligt för att kunna utvärdera olika mailversioner mot varandra och följa upp i statistikvyn.

Steg 3

Hantera leads

När en mottagare svarar på ett mail avbryts automatiseringen och du får en notis i den vanliga mailkorgen för att därefter ta över dialogen manuellt. Många mottagare svarar på uppföljningsmail och därför finns det även möjlighet att använda uppföljande utskick efter ett visst antal dagar utan svar.

Steg 4

Följ upp

Analysera resultat och statistik för att se vad som fungerat allra bäst, och gör ännu mer av det. I LeadPilots plattform kan du enkelt vrida och vända på både siffror och resultat för att få djupa insikter i er outreach.

Helt automagiskt!

hogia
smarteyes
aimo
mabi
ssf
soderberg

Ställ in målgrupp

Kraftfulla filter som hittar rätt potentiella kunder i alla brancher

Geografiska områden

Sök lokalt eller riksräckande på exempelvis län och kommun.

Kontaktpersoner / titlar

Ange titlar på de beslutsfattare du vill nå. LeadPilot kommer att börja med den första och därefter söka vidare i fallande ordning om inte rätt person hittas. Den stora titeldatabasen gör det enkelt att välja rätt titel, inklusive synonymer.

Företagsinformation

Filtrera på t.ex. omsättning, antal anställda eller bolagets ålder.

SNI-koder

Gå ner på djupet och ange specifika branscher ni vill nå. Eller exkludera dem.

 

target_en

Se hela målgruppen i realtid

Tack vare direkt feedback kring antal bolag i urvalet är det enkelt att avgöra om marknaden känns tillräckligt stor för kampanjen. Du kan även ange er nuvarande bästa kund och be plattformen att hitta fler som liknar den. Med möjlighet att nå över 240.000 unika kontaktpersoner i plattformen är chanserna stora att nå precis rätt mottagare.

target_3

En personlig assistent som återskapar det mänskliga beteendet

Med smarta mergetaggar går det att utforma mailen på samma sätt som om du varsamt hade formulerat dem för hand. Lägg in exempelvis namn, veckodagar, företagsnamn och titlar för en personlig touch. Vår AI-feedback ger förslag på möjliga förbättringar i realtid.

Om ett lead inte har svarat inom några dagar så kan plattformen automatiskt följa upp med en eller flera påminnelser.

Optimera genom att:
 • Använda mergetaggar
 • Ta del av AI-baserade bedömningar och tips
 • Lägga in automatiska uppföljningar
target_2

Planera veckan med full kontroll

Leadsvyn listar alla kontaktade och planerade leads med full sökbarhet. Du kan lägga till ett specifikt företag och planera in att de ska kontaktas. Eller varför inte ladda upp ett helt register från ditt CRM och låta LeadPilot sköta resten?


Mina Leads Negative
Mina Leads Main

Förenkla arbetsdagen

En genomtänkt plattform och direktkontakt med vår Customer Success gör samarbetet enkelt för att du ska få tid över för annat än manuellt grovjobb.

Träffa rätt

Tänk om du inte har träffat din bästa kund än? Inled med en personlig kontakt till rätt person för att påbörja det nya samarbetet.

Följ upp

Förlora aldrig en möjlighet och upprätthåll relationer. Plattformen följer upp leads innan de svalnar för att nå vid rätt tidpunkt.

Öka säljaktiviteten

Nå dina mål och säljsiffror genom att hålla igång nysäljet. En högre aktivitet leder till fler leads i säljpipen och ökad försäljning.

Ta täten med smart statistik

Med smarta statistikpaneler kan du vrida och vänta på utfall från genomförda kampanjer och se vad som fungerat bäst. Sedan är det enkelt att göra mer av det som verkligen ger goda resultat.

Exempel på statistik:
 • Kontaktade leads
 • Skickade mail
 • Svar på mail
 • Öppnade mail
 • Dagar till svar
 • Klickade länkar
stats

En liten investering kan ge stora möjligheter

Människan har i årtusenden gjort affärer med varandra. En grundförutsättning för affärer är en stark relation och för det behövs en första kontakt. Det är precis vad LeadPilot gör – skapar nya kontakter!

100 % GDPR-säkert

Får man maila möjliga kunder kallt? Jadå, under rätt förutsättningar. Använd LeadPilot tryggt i vetskapen att ni som användare följer alla lagar och regler.

Träffsäker dagsfärsk information

Den enda plattformen som använder svensk och finsk företagsdata från bland annat Bolagsverket, vilket skapar en oöverträffad pricksäkerhet.

Frigör din tid

Säljare frigör i snitt 10 h per vecka genom att använda LeadPilot som verktyg för det första steget i säljprocessen.

Prova LeadPilot

Vi bjuder på leads så att alla kan prova LeadPilot och uppleva automatiserad outreach.

0 SEK / 30 dagar + leads
 • Provperioden gäller under 30 dagar
 • 1 användare ingår
 • Ett antal leads ingår i provperioden

Redo att prova?

Kom igång utan kostnad - vi bjuder på nya kontakter.