Vanliga frågor

Vi har samlat de vanligaste frågorna om LeadPilot. Om du inte hittar din - kontakta oss gärna.

 

Vad är värdet i att använda LeadPilot?

Tänk dig att du själv ska leta kontakter manuellt. Först ska du hitta rätt företag i din målgrupp, rätt person i titelträsket och sedan leta reda på tillförlitliga och uppdaterade kontaktuppgifter. Det kräver extremt mycket tid och energi redan där. Men LeadPilot tar även nästa steg genom att ta upp en personlig kontakt och hantera uppföljningar.
Till skillnad från traditionella säljverktyg samlar vi allt som har med prospektering att göra på ett och samma ställe. Vår data är även baserad på dagsfärsk svensk företagsinformation, så du har en robot som sköter prospekteringen automatiskt exakt som du vill. Eftersom allt finns samlat kan ni även följa statistik och se vad ni kan göra för att bli ännu vassare i er kommunikation.

 

Hur kan redan befintliga kunder undvikas?

Befintliga kunder kan undvikas med en blocklista i plattformen. Då kommer roboten inte kontakta företag baserat på namn och/eller hemsida.
Blocklistan kan synkas automatiskt med våra befintliga CRM-integrationer Upsales, Lime Go, Pipedrive, Salesforce eller HubSpot. Det går även att ladda upp en Excel-lista med företag, eller lägga till enstaka direkt i plattformen.

 

Hur ser vi till att flera på företaget inte kontaktar samma kund?

Det sköts automatiskt av LeadPilot, så ingen dubbelkontakt sker trots att flera på företaget kanske riktar sig mot samma målgrupp.