AI Rewrite är en innovativ funktion designad för att omvandla vilken text som helst till ett utkast för ett meddelande. Oavsett om du har ett befintligt meddelande, en punktlista, eller bara en grundläggande idé om vad du vill kommunicera, kan AI Rewrite skapa det till ett välstrukturerat utkast.

Varför ska jag använda AI Rewrite?

AI Rewrite sparar tid och förbättrar kvaliteten på din kommunikation. Genom att mata in även den mest grundläggande informationen, kan du få ett professionellt strukturerat och formulerat utkast. Detta är särskilt användbart för affärsfolk, marknadsförare, och alla som vill förbättra effektiviteten och effektiviteten i sina meddelanden.

Var kan jag hitta AI Rewrite?

Du hittar AI Rewrite-funktionen i målgruppssektionen för varje segment. Den är lättillgänglig och användarvänlig, vilket säkerställer en sömlös upplevelse för alla användare.

Hur använder jag AI Rewrite?

Att använda AI Rewrite är enkelt:

  1. Gå till målgruppssektionen för det segment du önskar.
  2. Mata in den text du vill skriva om. Detta kan vara ett fullständigt meddelande, en punktlista, eller bara en mening som beskriver syftet med ditt meddelande.
  3. Klicka på AI Rewrite-knappen för att omvandla din inmatning till ett utkast.
  4. Granska och anpassa utkastet vid behov.

Är utkastet från AI Rewrite redo att skickas?

AI Rewrite ger en stark utgångspunkt för dina meddelanden, men vi rekommenderar att du granskar och personifierar utkastet för att säkerställa att det perfekt överensstämmer med din ton och ditt budskap.

Kan jag ge feedback på AI Rewrite-funktionen?

Absolut! Vi värderar användarfeedback högt för att kontinuerligt förbättra våra funktioner. Du kan ge feedback direkt i applikationen eller genom våra kundsupportkanaler.

Finns AI Rewrite tillgängligt på flera språk?

För närvarande stöder AI Rewrite engelska, svenska och finska, vilket möjliggör en mångsidig användarbas att dra nytta av denna funktion.

 

Redo att prova?

Kom igång utan kostnad - vi bjuder på nya kontakter.