Om du märker att din e-postkonto är frånkopplad inom LeadPilot-plattformen händer det ofta av skäl som att ett e-postkonto inte är korrekt anslutet, möjligen efter att ha ändrat lösenord eller andra konfigurationsjusteringar.

Vanliga Orsaker:

  • E-postkonto inte korrekt anslutet: Detta är det vanligaste problemet och kan inträffa om du nyligen har ändrat ditt e-postlösenord, ändrat kontoinställningar, eller om den ursprungliga installationen inte slutfördes framgångsrikt.

Steg-för-Steg Lösning:

  1. Logga in på LeadPilot: Först, logga in på ditt LeadPilot-konto.
  2. Navigera till Inställningar: När du är inloggad, gå till övre högra hörnet och klicka på din profilikon, välj sedan 'Inställningar'.
  3. Koppla från E-postkonto: Om din e-post är ansluten, prova att koppla från och sedan ansluta igen. Om det är frånkopplat, försök att ansluta. Följ de instruktioner som visas på skärmen för att slutföra detta steg. Se till att ange de korrekta uppgifterna och ge LeadPilot behörighet att få åtkomst till din e-post.
  4. Verifiera Anslutning: När du är återansluten, skicka ett testmejl inom LeadPilot för att säkerställa att e-postfunktionaliteten är återställd. Om e-postmeddelandet går igenom är kontot framgångsrikt återanslutet.

Om du har följt ovanstående steg och fortfarande upplever problem, vänligen se följande alternativ för vidare hjälp:

  • Kontakta Support: Klicka på 'Hjälp' eller 'Support'-länken som vanligtvis finns längst ner i LeadPilot-gränssnittet och fyll i supportbegäran.
  • Kontrollera Vanliga Frågor och Svar: Ofta kan svaret på vanliga problem hittas i vår FAQ-sektion.

Genom att följa dessa steg bör du kunna framgångsrikt återansluta ditt e-postkonto och återuppta normal drift inom LeadPilot.

Redo att prova?

Kom igång utan kostnad - vi bjuder på nya kontakter.